English language
Basket, made by hand

Basket Blog

Dobrodošli na Basket blog, mesto na kom postavljamo najnovije vesti i dešavanja vezana za Basket proizvode. Zavalite se, opustite, pratite naše postove i grickajte naša peciva.
Želimo vam prijatan dan!

10. Jul 2017.

„Magnet za ljubav“ Trening Centar Tajs

Družili smo se sa sjajnom ekipiom u @trening_centar_tajs ❤ Novosadske porodice su udružile  mišićie i bore za osmeh mališana. Kapiteni su im vrhunski sportisti, a cilj osmeh mališana. Dogadjaj koji u organizacija sa humanitarnom fondacijom “ Magnet za ljubav“ podržava prikupljanje sredstava za kupovinu prvog specijalnog inkibatora za MRI dijagnostiku❤ @trening_centar_tajs Family fitness day #vezbamozaosmeh… Nastavi sa čitanjem →

10. Jul 2017.

PLMA Amsterdam 2017

Imali smo priliku da predstavimo Basket proizvode potencijalno novim tržištima i ostvarimo mnoštvo novih kontakata koje ćemo nadam se iskoristiti na najbolji mogući način. Drago nam je što i na Evropskom tržištu ne postoje proizvodi slični Basket proizvodima, posebno kada su u pitanju Integralne štanglice, štapić i proizvodi od speltinog brašna. Pored kvaliteta proizvoda, dizajn… Nastavi sa čitanjem →

10. Jul 2017.

Basket na SIAL-u 2016.

Basket je ove godine po prvi put izlagao na najvećem svetskom sajmu inovacija u prehrambenoj industriji – SIAL, do 20. oktobra 2016. u Parizu. sajmu harane na svetu, sajmu ¬ „Anuga“ koji se održao u periodu od 10 – 14.oktobra 2015. godine u Kelnu. Bili smo jedni od izlagača štanda koji je organizovan u okviru Privredne… Nastavi sa čitanjem →

10. Jul 2017.

Basket je imao priliku da ugosti studente master studija Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu. So proud !

/ #IIMPRESS / Studenti master studija na smeru „Inženjerstvo inovacija“ juče su posetili, u okviru predmeta „Poslovne veštine“, kompaniju Basket (Basket Zdravija Hrana – Made By Hand) u Golubincima, novu zvezdu na domaćem tržištu u proizvodnji zdravih grickalica, bez konzervansa i aditiva. 🙂 Basket je nastao kao malo porodično preduzeće, a danas broji preko 40… Nastavi sa čitanjem →